0
×
Mini korpa

Vaša korpa je prazna

ŽENSKI AKTIVNI VEŠ YANGRA-9090 SIVA
- 30%
+
×

REUSCH Aktivni veš ŽENSKI AKTIVNI VEŠ YANGRA-9090 SIVA

12.080,00 rsd.
8.456,00 rsd.
Šifra: G5136

Veličina
Dostupnost: Odmah dostupno! za 10-14 radnih dana!
Ovaj proizvod odgovara standardnim dimenzijama.

Količina :

Dostupan u bojama
SALE

Nedavno pregledani

  • Majica dugi rukav
  • Zemlja porekla: CESKA
  • Godina Kolekcije: Zima 2020-2021.
Pronađite u prodavnici: Kopaonik Lokal Bogner
Telefon: +381 62 336166

Isporuka je besplatna za sve porudžbine u vrednosti preko 6.000 RSD.

Za porudžbine u vrednosti manjoj od 6.000 RSD cena isporuke se naplaćuje po zvaničnom cenovniku Bex express službe. PDV je uračunat u cenu.

Vašu porudžbinu možete da pratite putem linka:

Reusch Yangra je aktivna majica koja se koristi kao prvi sloj odjeće. Njena najveća prednost je u 16 mikronskim vlaknima merino vune. Zbog toga ovu majicu mogu koristiti čak i oni koji su osjetljivi na grebanje tradicionalnih vunenih proizvoda. Merino vuna ima izvrsne sposobnosti regulacije temperature i odvođenja znoja od tijela.

Karakteristike:

Eliminira grebanje vunenih proizvoda. Zbog toga su njihovi proizvodi prikladni čak i za ljude koji su se u prošlosti žalili na grebanje vunene odjeće. Za usporedbu, debljina ljudske kose je 100 mikrona. Ljudska koža je osjetljiva na iritaciju do debljine vlakana od 18 mikrona, stoga većina vunene odjeće direktno na koži izaziva iritaciju jer je debljina njihovih vlakana između 32 i 18 mikrona. 100% merino vuna debljine 16,5 mikrona = 0,016 mm, predstavlja najtanjše merino vlakno i djeluje na koži kao svila, ne iritira je i pruža iznimnu udobnost. U svjetskoj godišnjoj proizvodnji merino vune, samo 1,19% merino vune dolazi iz 16-mikronskih vlakana, jer je samo mali dio vune merino ovce 16-mikronske debljine, sve ostale vune su većih mikrona.
Merino vuna pruža toplinu čak i kada je mokra, a zbog antibakterijskih svojstava sprječava nastanak neugodnih mirisa. Regulira izolaciju i prozračnost ovisno o trenutnim temperaturama u prirodi, čineći je prikladnom i za ljeto i za zimu. Pruža i prirodnu UV zaštitu.
OEKO-TEX® STANDARD 100 je certifikat koji se dodjeljuje odjeći i dodacima koji su testirani od strane neovisnih instituta na štetne tvari. Odabirom proizvoda OEKO-TEX® STANDARD 100 možete biti sigurni da su potpuno sigurni.
Ravni šavovi.
Visoki ovratnik.
Boja: crna
Sastav: 100% merino vuna

Ocena:

Unesite kod sa slike


Upotpunite look


Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Velvet Fashion maksimalno koristi sve svoje resurse da artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

Velvet Ski d.o.o. © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.