0
×
Mini korpa

Vaša korpa je prazna

O nama - Velvet Fashion

O NAMA

Velvet Fashion

Velvet SKI d.o.o. kompanija je jedna od najuspešnijih u prezentovanju sportsko luksuznih brendova u zemlji. Nastala je iz preduzeća Velvet Sport d.o.o sa uspešnom poslovnom istorijom koja traje od 1992. godine.

U sklopu Velvet SKI d.o.o preduzeća kao zasebne celine, posluju Velvet Fashion prodavnice u:
TC Galerija - Beograd na vodi, na Kopaoniku u Konacima i u Hotelu Zlatibor.

Mi smo moderna kompanija koja neguje u osnovi porodičan i prisan duh, a postiže rezultate sa manje od dvadeset zaposlenih. Osnovu poslovanja Velvet SKI-a čini zastupanje svetskih sportskih brendova:
Bogner, Goldbergh, Moncler, High Society, Kelly, Oscar, Eisbar, Reusch itd.
Posebno napominjemo da smo distributeri za Bogner tekstil.
U zastupanju svih ovih svetskih brendova otvaramo potpuno nova vrata ka novom svetu, ispunjavamo sve zahteve i izlazimo u susret našim kupcima. U našim modelima možete pronaći svoj omiljen model, omiljenu boju, pronaći nešto novo i napraviti eksperiment ili
ostati verni večitoj klasici, pronaći eleganciju, prefinjenost, istančanost, udobnost.
Sve želje i zamisli Velvet SKI je spreman da prihvati i realizuje na zadovoljstvo svojih kupaca, k
upujući u našim prodajnim objektima i putem naše online prodavnice.

Shvatićete kako je kvalitet, ljubaznost i profesionalnost ključan spoj i itekako moguć da bi zadovoljstvo bilo obostrano. Prepoznaćete pozitivnu energiju koja će Vas vraćati da nam dođete ponovo. Velvet SKI je već dokazan u svojoj zimsko-skijaškoj ponudi, ali je za njega letnji asortiman i casual varijanta novi izazov. Cilj je potvrditi potrebu postojanja letnjih kolekcija i ponuditi proširene sadržaje tržištu.

Uvek je Velvet SKI spreman za inovacije, dinamiku, izazove.

Ukoliko imate predlog saradnje, želite da poslujete sa našom kompanijom ili potpišete ugovor o administrativnoj zabrani, molimo vas kliknite na link:

https://www.velvetfashion.rs/saradnja-sa-nama

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Velvet Fashion maksimalno koristi sve svoje resurse da artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

Velvet Ski d.o.o. © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.