0
×
Mini korpa

Vaša korpa je prazna

Galerija shopping festival i Velvet Fashion

Galerija shopping festival i Velvet Fashion

April 13, 2024

U periodu od 11. do 14. aprila, u našoj multi-brend radnji u Galeriji, možete kupovati vaše modne favorite po specijalnim cenama. 

Nova kolekcija besprekorno prelazi od sofisticiranih sportskih modela do delikatnih šik odevnih komada, pružajući vam mogućnost odabira kvalitetne garderobe, bilo koji društveni povod da je pred vama. Za poštovaoce uvek aktuelnog minimalizma, u ponudi su strukturirani krojevi mirnijih tonova osnovnih boja. Međutim, april je pravi mesec pogodan za eksperimentisanje koloritom koji parira probuđenoj prirodi u svom punom potencijalu, zbog čega su u našoj novoj kolekciji zastupljene i malo slobodnije linije jarkih boja, smeliji printovi i catchy aksesoari.

Kakav god stil da ste zamislili na sebi ovog proleća, naši brendovi vam mogu biti odličan saveznik u spoju funkcionalne i efektne, gradske ili outdoor mode.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Velvet Fashion maksimalno koristi sve svoje resurse da artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

Velvet Ski d.o.o. © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.